Impreuna scriem povestea micilor scolari care, timp de 5 ani, vor locui in CiuperCasuta Strumfilor.

Bine ati venit, dragi elevi ai Clasei Pregatitoare C!

marți, 3 decembrie 2013

Joaca-te Smart, fara Smartphone

Un e-book gratuit care te poarta inapoi in copilarie



           “Joaca-te Smart, fara Smartphone” este un e-book gratuit care contine 50 de jocuri ale copilariei, adresandu-se nu doar copiilor, ci tuturor celor care isi doresc sa retraiasca magia universului ludic prin simplitatea jocului si a joacai, indiferent de varsta.

         Realizat de Kiboko Workshops, e-book-ul reprezinta o culegere cu jocuri din copilarie adunate si invatate de la cei care au fost odata copii, cei care sunt acum copii si alti iubitori de joaca. Sunt jocuri care nu merita sa fie uitate, jocuri care au puterea sa anime inca multe copilarii si sa inveseleasca adultii prinsi in plasa problemelor serioase ale vietii de om mare. Sunt jocuri care prin intermediul acestui e-book pot fi transmise mai departe si pot fi la indemana oricui isi doreste sa simta cum este sa fii din nou copil.

        “Joaca-te Smart, fara Smartphone” a pornit din dorinta de a strange intr-un singur loc cele mai frumoase jocuri care au bucurat generatii intregi si care de-a lungul anilor au facut ca strazile sa rasune de chicotelile si strigatele vesele ale copiilor. Fiecare joc prezentat in cadrul e-book-ului este insotit de instructiuni, beneficii pentru cei care il joaca, recuzita de care au nevoie, dar si numaratori haioase care completeaza atmosfera ludica creata prin joc.

            E-book-ul poate fi un manual pentru profesori si educatori care sa ii ajute in organizarea activitatilor extra-curiculare, pentru parintii care isi doresc sa ii invete pe copii despre jocurile de pe vremea lor, pentru copiii care se joaca zi de zi in fata blocului, pentru petrecerile adolescentilor, studentilor si tinerilor sau pentru team building-uri.

       “Joaca-te Smart, fara Smartphone” poate fi descarcat gratuit de pe site-ul Kiboko, la adresa http://bit.ly/1cUKBWj.

         Kiboko este comunitatea care isi doreste sa ajute la formarea unei generatii de copii pentru care cuvintele “Nu pot face asta” nu exista. Nu ne dorim sa educam copiii, vrem sa-i indrumam! Misiunea noastra este aceea de a crea prin workshop-urile organizate de noi un spatiu in care cei mici isi pot dezvolta abilitatile in ritmul lor, ghidandu-i si ajutandu-i sa mearga in directia corecta, in acelasi timp oferindu-le idei si oportunitati de a-si explora si depasi limitele. 

Mai multe puteti afla accesand site-ul nostru www.kiboko.ro sau pagina de Facebook www.facebook.com/kiboko.ro.


Persoana de contact: Catalina Turlan, PR & Marketing Coordinator
Telefon: 0740.865.376

luni, 25 noiembrie 2013

Sedinta cu parintii

Buna ziua,

Doresc sa va instiintez ca urmatoarea sedinta cu parintii va avea loc JOI, 28.11.2013, la ora 18:00 in sala 35.

Multumesc,

vineri, 8 noiembrie 2013

Halloween!