Impreuna scriem povestea micilor scolari care, timp de 5 ani, vor locui in CiuperCasuta Strumfilor.

Bine ati venit, dragi elevi ai Clasei Pregatitoare C!

miercuri, 3 octombrie 2012

Propunere excursie

Preţ: 105 lei
Preţul include:

  • vizita la atelierul de prajituri sau placinte;
  • Vizita la ferma animalelor
  • parc de distractii
  • tobogane, trambuline, leagan,
  • Optional: tiroliene, plimbare cu poneii, ATV-uri.
  • ,,Sa învatam despre fursecuri sau placinte...”;
  • copiii îl vor ajuta pe cofetar sa modeleze, sa coaca si sa decoreze fursecuri fragede sau placinte – pe care apoi le vor degusta;
  • mult spatiu de joaca si activitate de colorat;
  • o masa (supa, felul doi si desert)
  • PITESTI: Catedrala Domneasca “Sf. Gheorghe”, Muzeul Judetean Arges (Expozitia permanenta a Stiintelor Naturii – Ecologie, Casa Verde, Expozitia Flori de mina, Galeria Nationala de Arta Naiva, Expozitia permanenta de istorie, Cabinetul Numismatic)Gradina Zoologica, Manastirea si Padurea Trivale. La cerere se asigura si vizita la Planetariu;
       CURTEA DE ARGESBiserica DomneascaMuzeul Municipal si Casa Memoriala Dumitru Norocea, Manastirea Curtea de Arges si Fantana Mesterului Manoleruinele Cetatii San Nicoara.

Pretul nu include:
  1. taxele de intrare la obiectivele turistice;
  2. taxele pentru parcari.
Excursia va avea loc la sfârşitul lunii în funcţie de opţiunile dumneavoastră şi posibilităţile noastre.

vă mulţumim!

Scrisoarea lui Samburel


Bună dimineaţa!
Ce mai faceţi voi, micuţii mei ecologişti? Pregătiţi, pregătiţi? Se apropie cea de-a treia întâlnire a noastră! N-aţi uitat de ea, nu-i aşa ? Pe 27 octombrie, lângă Bucureşti, la Copăceni. Campania Mic şi ecologist, a Asociaţiei „Familie Sănătoasă” merge cu succes mai departe, îndreptându-se către ambiţiosul obiectiv de a planta un milion de copăcei ! Cu voi alături n-am nicio teamă, sunt sigur că vom merge până la capăt. Iar la capătul acestui proiect de suflet, de sute şi mii de suflete, văd o Românie mai verde. O Românie care rămâne moştenire pentru voi şi copiii voştri. Vă aştept pe toţi, mai vechii mei prieteni, dar cu acelaşi drag îi aştept şi pe prietenii voştri, cărora sper că le-aţi povestit ce lucruri importante şi măreţe ne-am propus să facem. Aşa cum deja ştiţi de la prima şi a doua etapă a proiectului, fiecare copăcel plantat va purta numele celui care… i-a dat viaţă. Căci, amintiţi-vă, voi sunteţi părinţii pădurilor de mâine.
Sunt mai mult decât nerăbdător să vă reîntâlnesc, sunt mai mult decât dornic să vă aud râsetele şi să vă simt bucuria. Bucuria voastră, pe care o împărtăşesc şi eu, bucuria de a reda naturii ceea ce a pierdut şi, din nefericire, pierde în fiecare zi: comoara sa verde – pădurile. Am făcut o datorie de onoare din a o aduce înapoi. Voi, nu?!
Cu dragoste,
Sâmburel

Cei care doresc să devină părinţii unui copăcel vor aduce 10 lei până vineri, 05.10.2012, pentru achiziţionarea acestuia. Plantarea va avea loc în data de 27 octombrie la Copăceni.

Concursul "Evaluare în Educatie"

Etapa I


Limba Română - 13.10.2012
Matematică - 20.10.2012
Preţul pentru fiecare probă în parte este de 20 lei. Aşteptăm înscrierile şi vă dorim succes!

Apel Umanitar



Stimați părinţi,

Vă propun un caz umanitar;
Chiosolu Selma Mihaela, o fetiţă de patru ani, diagnosticată cu autism sever, are nevoie de ajutorul nostru. Are şanse foarte mari de vindecare şi a făcut progrese de când urmează terapia la Asociaţia Naţională pentru Copii şi Adulţi cu Autism din România (ANCAAR), centru de practică în autism.
Părinţii copilului nu-şi mai permit să plătească această terapie, iar astfel speranţa ei de vindecare scade. Orice ajutor, cât de mic... sau mare din partea dumneavoastră va fi binevenit şi, cu siguranţă, va reprezenta un pas înainte spre însănătoşirea acestui îngeraş.
Pentru cei interesaţi să ajute constant, putem pune la dispoziţie un contract de sponsorizare a ANCAAR cu doar 150 RON pe lună pentru coordonarea şi evaluarea continuă a planului de intervenţie terapeutică a acestei fetiţe, iar pentru cei care doresc să contribuie cu o sumă de bani o pot oferi casierului clasei urmând să primească o chitanţa pe banii respectivi.
În speranţa că acest strigăt de ajutor a ajuns la inimile dumneavoastră, vă mulţumim anticipatJ.